Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over Elly Vos, haar verhalen en het boek ‘Met mij is toch niks mis’.

Naast verhalen schrijft Elly ook blogs. Hiervoor heeft ze een eigen website. Hier lees je alledaagse gebeurtenissen, ervaringen binnen de ouderenzorg en onderwerpen die te maken hebben met het boek ‘Met mij is toch niks mis’.

Elly maakt onderdeel uit van Dé kleurrijke schrijvers. Dit is een samenwerking tussen auteurs, georganiseerd door auteur en uitgever Esther van der Ham en schrijfcoach Jolanda Pikkaart. Je kunt ons volgen op de website. We zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.


Een cadeau voor jou

Op 9 oktober 2022 viert ‘Met mij is toch niks mis’ haar allereerste verjaardag. Dat is toch een goede reden om een klein feestje te vieren.

Speciaal voor deze gelegenheid schreef ik ‘Hoe is het met Sophia?’ Het is een kort vervolg op mijn debuutroman. https://mijneersteboekdesign.wordpress.com/2022/09/22/een-cadeau-voor-jou/

Winactie

Winactie

In januari 2022 kun je ‘Met mij is toch niks mis’ winnen bij de Facebookpagina ‘Boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Je moet dan wel lid zijn.

26 januari 2022 om 14.00 uur zal de beheerder van deze Facebookpagina mij interviewen.

Kun je niet wachten? Bestel dan alvast hier jouw gesigneerde exemplaar,

stuur een mailtje naar info@ellyschrijft of

ga naar de website van uitgeverij De Droomvallei.

‘Met mij is toch niks mis’ is ook te koop bij elke (online) boekhandel.

Nieuwtje

13 oktober 2021: Het nieuws van de roman over sociale angsten gaat als een lopend vuurtje. De verkoop van ‘Met mij is toch niks mis’ verloopt gesmeerd. Auteur Elly Vos heeft vier dagen na de lancering nog maar tien boeken over.

Nieuws

9 oktober 2021: Samen met drie andere kleurrijke schrijvers presenteer ik mijn debuutroman ‘Met mij is toch niks mis’. Alles was live te volgen op de Facebookpagina van Droomvallei uitgeverij. Natuurlijk zijn er ook talloze foto’s gemaakt en heeft een GoPro camera elke boeklancering vastgelegd. Dat filmpje kun je zien op Debuutroman: Met mij is toch niks mis