Contact

Elly wil graag contact met haar lezers. Heb jij haar boek ‘Met mij is toch niks mis’ gelezen en wil je haar graag vertellen wat je ervan vond? Schrijf dan een review. Daar zijn verschillende pagina’s voor. Hieronder zal ik er een paar noemen.

Recensies

Elly Vos heeft een Facebook pagina voor haar boek ‘Met mij is toch niks mis. Heb je geen facebook, is het wat lastiger om hier contact met haar op te nemen.

Hebban, de community voor en door lezers. Ook hier heb je eerst een account voor nodig, voordat je een reactie kunt geven.

De Droomvallei uitgeverij heeft haar eigen website. Hier wordt een mooie recensie zeer gewaardeerd.

De webshop Bol.com,

Bruna,

The Read Shop

Contact met Elly Vos

Wil je persoonlijk advies over onderwerpen die in het boek voorkomen, ga dan naar je huisarts of kijk op WijZijnMind. Elly is auteur, geen ervaringsdeskundige of arts.

Zou je het boek willen bestellen? Stuur haar dan een mailtje. Elly neemt dan persoonlijk contact met je op over verzending en betaling. Natuurlijk mag je ook eventuele persoonlijke wensen aangeven, bijvoorbeeld dat het een cadeautje is voor iemand. Ze kan dan een speciaal bericht in het boek zetten en zelfs voor je inpakken.

Het boek is ook te bestellen bij De droomvallei uitgeverij.

Contact

Let op. Elly beheert dit formulier zelf. In verband met haar werk of priv├ęzaken, kan het zijn dat je even moet wachten op een antwoord. Over het algemeen geldt dat ze binnen 24 uur contact met u opneemt. Gebeurt dit niet, stuur haar dan even een mailtje.